Ramai sungguh blogger yang duk promote heartbeat.my - Unique and personalized gift
Mmg menarik and cantek2 gift yang ada kat dalam tuh. Aku dah tgk dah.
Korunk pernah tgk tak? Kat sini ha..

Ni antara contoh gift yang ada. Banyak lagi sebenarnya.


Mini tee and couple t shirt


Mug

Kat tempat aku kerja dulu pun rajin buat bender2 camnie.. Mmg cantek!!
And ramai student yang tempah tuk bagi hadiah kat member2. Sweet la diorang! jeles nieh!

Memandangkan aku dah ada satu hadiah cenggini dulu,
Aku nak bagi coupon FREE kat korunk.
Tapi jangan citer kat orang lain sebab "limited" nieh..
DC1112

"Hargailah setiap hubungan yang terjalin"

Korunk kena klik kat gambar camnie kat web dia nantih.


REEDEM KAT SINI



P/s: Ada sapa2 nak bagi baju free kat aku tak?



Sila Komen..
Bestnya dapat baca komen korunk nanti :)
Menarik hadiah kat sini rupanya | Kamus Elektronik BI-BM
5 Responses
  1. gadisBunga Says:

    comel2 nye gift dia!



  2. Ahmad Syarif Says:

    @gadisBunga..

    Gift2 cantek tuh, leh bagi kat pakwe..hohoho


  3. Ahmad Syarif Says:

    @myra

    p/s: :( sob2..sedih~ nak gula2!!