Assalamualaikum dan salam sejahtera kawan2 :)
Waaaahhh.. lebatnya hujan kat sini. Rasa cam nak tido bawah katil plak sejuk sangat..hohoho
Cuaca kat tempat korunk sekarang ni hujan x?

Semalam, aku sampai kat umah dalam keadaan bergaya memakai spek mata besar, baju smart and seluar jeans.

Masuk2 jer..
"WaaaaaaaaaaaaaaaaaWaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
ada budak nanges..Hampessss~
Ok, mungkin dia takut dengan gaya ala2 gangster aku. Aku senyum kat dia and cium pipi, dahi dia.

"Ki3..keh3.."
Tetiba aku terdengar suara awek. Aku buat tak tau jer la. Terus masuk bilik then bukak laptop.

"Mak, sapa awek 3 orang tuh?Bila masa ada awek umah kita?"
"Mak mengasuh diorang" :)

1st time aku jumpa diorang and diorang ngah bermain sesama sendiri. Seronok aku tgk gelagat diorang nie. Terubat letih aku bawak kete 6 jam dari penang.

Aku pun terfikir aktiviti apa aku nak buat ngan diorang sebagai kenangan aku.
So, aku pun berkenalan ngan mereka. Aktiviti yang aku buat ngan diorang time tu, origami
Mmg syonok bermain ngan diorang nie. Duk lipat2 kertas pastu warna2. :)

Yang along, aku tak kategorikan sebagai comel, tapi sebagai CANTIK. Serius dia ni cantik.Rambut dia macam artis and pandai bermekap. Kalau dia diasuh dengan baik, InsyaAllah leh jadi awek aku..muahahahahahahha.

Budak2 ni semua aku dukung.

I LOVE KIDS
-dan-

AKU SAYANGKAN MEREKA^^
Suka dengar gelak tawa mereka

Ni gambarnya


Si cantik(hidayati) | si comel(shafiyyah)


Si manja Arsyad

p/s: Awek tersebut sedang berada dan landing atas katil aku.. =.="
p/s: Naluri seorang ayah aku mula timbul

"capa cepat tido dulu dia menang"

Aku terima kelebihan dan kekurangan mereka.
yang kurangnya, meraka kurang mainan.
yang lebihnya, mereka lebih comel daripada aku..isk.jeles~ :p


Sila Komen..
Bestnya dapat baca komen korunk nanti :)
Menarik hadiah kat sini rupanya | Kamus Elektronik BI-BM
5 Responses
  1. white rose Says:

    arsyad tu comel...
    bole jadi pakwe aku nanti...
    haahaha...


  2. Cikin Says:

    huyyy ! Comellll ! Sapa yg tak suka bebudak pon boleh tersuka (:

    mereke lebih comel drpd awak ? memang ! hahahaha .


  3. Ahmad Syarif Says:

    @White rose
    buleh2..tunggu dia sunat dulu..wahaha


  4. Ahmad Syarif Says:

    @cikin

    Jangan la terlalu jujur..heart feeling nieh..hahaha


  5. gadisBunga Says:

    dan dan timbul naluri nak jadi ayah ek. huhuhu~