Assalamualaikum and selamat pagi^^
Senyumm..tak perlu kata apa2. (^.^)v



Setiap insan, mesti ada bender yang penting baginya kan?
Dalam life nie, bender apa yang korunk anggap paling penting dalam hidup korunk??
Ni bukan pasal keimanaan, cinta, perasaan ok!
Maksud aku B.E.N.D.E.R a.k.a barang.. ada paham?? :p
Kemungkinan besar sekeh laju2 mampu membuatkan pemahaman menjadi lebih cepat.

Ha, kalao barang tu takder, korunk rasa cam life ni tak perfect,dunia ni kejam, rasa cam tak dapat hidup lama dan rasa nak terjun bangunan jer.. And kadang2, leh parkinson kalau barang tuh takder ngan korunk. ada?? Mesti ada kan?? ada kan3?

.
.
.



Tangan di dada, mata keatas~

Meh aku kongsi gadget yang penting dalam life to be aku.
Gadget2 ni buah hati aku..Buah jantung aku..buah ..ermm..buah ..ermm.. Dah cukup2!
usha nie..zassss~


KAMERA

NI gadget yang aku slalu bawak kluar gi mana2..Macam awek gitu.. Kamera ni dah hampir 3 tahun wooo..Setia bersama aku. Yang tensionnya bila bateri takder.Terpaksa la aku cari pengganti..akekeke.. Gambar2 outing, photoshoot, landscape and macam2, semua aku guna kamera nieh. Almaklum ler, takdak DSLR agi..uwaaaa2.. Tapi yang paling penting, teknik ambik gambar jer kan? :p


HANDYCAM

Ni plak handycam yang aku baru beli. Jeles tak? Kilat berair lagi tau! Bila dah lama main ngan kamera nieh, aku pun tertarik la plak nak main ngan video. Yer la, video bukan semua orang buat kan? Kalau kamera, dah ramai.Yang duk ambik gambar dalam tandas guna henset pun berlambak kan3?


LOMO



Pernah tengok bender camnie kat mana2? Ni namanya kamera lomo. Nampak cam kamera lama2 kan? antik gitu! Kamera ni pakai filem. Nak main kamera nie, kena prepare duit banyak2 nak beli filem2(cth kodak) segala pastu kena gie kedai, cuci lagi. ishh..meluat sungguh! Tapi sronok main kamera nie. Takyah setting2 segala.. :p


BENDER AJAIB



Cuba korang teka binatang ajaib apakah bender alah kat atas? Salah satu gadjet penting jugak nieh. ha..Ni la binocular aku. Sangat berguna taw! Gadget ni boleh digunakan kat mana2 jer even nak usha keunikan kat asrama pompuan..uishhh..nikmat dunia tuh.. wakakakkaka..
Jangan mareee..


Hasil gambar:
Flickr
Facebook (lagi banyak kat sini)


Sila Komen..
Bestnya dapat baca komen korunk nanti :)
Menarik hadiah kat sini rupanya | Kamus Elektronik BI-BM
1 Response
  1. aleen aiden Says:

    kwn alin ade sorang yg gila kamera lomo.dlu die berkecimpung dgn dslr,pau da tukar arah da.hu3
    mcm teringin nak 1 la!haishhh