Assalamualaikum dan selamat petang kawan2!
:)


"Persamaan membina keserasian
Perbezaan melengkapkan"



Post kali ni aku nak story pasal sorang awek.
(sebab aku dah janji nak post pasal dia..huhuhu)
awek nih.. aku baru kenal lebih kurang 3 minggu cenggitu.
Mula2 nampak dia time Sukaneka JMTI.
Masa tu aku jadi AJK.
Pas sukan tuh, aku upload gambar2 then masing2 duk tag kat gambar tuh.
Aku usha la profile sorang2. Muka aku kenal tapi nama aku tak kenal.

----------------------------------------------------
Dipendekkan cerita..

Ok, sekarang aku dah tau nama dia.
Time aku terserempak ngan dia kat Dewan Makan,
aku panggil la nama dia kuat2

SYI******!!

Nak test nama tu betul ker tak..
Tengok2, dia berpaling wooo..
Tak silap aku 2 kali aku jumpa dia, 2 kali jugak aku panggil nama dia kuat2.

Pastu aku chat ngan dia kat facebook.
Dia merajok ngan aku..Sob2.
Aku pun cepat2 cari idea nak pujuk budak comel tuh.
Tak pujuk kang, tak dapat ngorat plak..muahahhaha
Pujuk punya pujuk.. Dia mintak coklat cadbury~
Fuuhhh..Dahsyat sungguh!! :p
Dia punya pasal, aku okay ja..

Lupa nak bagitau, masa tu aku takde no phone dia, so camner nak bagi hadiah tu nanti?
Gini cara dia.

"Nanti awak msg saya pasal cadbury tu kay" - aku
"Okay" - awek

And pada satu masa. Message Received. Bukak2, dia tulis camnie.

"Cadbury"
Short but precise tuh




Yeasss!!! Aku dapat no phone dia!! Yehaaaa.. (sambil joget2)

Maka, bermulalah perkenalan kami berdua. Acess!


"You can take my heart,
Close to your heart.."


And alhamdullillah, perkenalan kami kekal sampai sekarang.
And coklat cadbury pun aku dah bagi tanda nak ngorat mintak maaf.

Dia
--------

  1. Seorang yang baik, solehah
  2. Seorang yang menjaga auratnya
  3. Seorang yang bersopan santun
  4. Seorang yang memahami
  5. Dan dia jugak C.O.M.E.L!!


Sila Komen..
Bestnya dapat baca komen korunk nanti :)
Menarik hadiah kat sini rupanya | Kamus Elektronik BI-BM
6 Responses
  1. Senorita Says:

    amboii! happy nyee!! jage betul2 awek tuh.. susa nk dpt awek comel yg baik.. huhuhu..

    ;)


  2. wah....nampak baik jer awek tu :)


    tapi awek kat sidebar ni dah lebih drpd 1.hehehehe


  3. Ahmad Syarif Says:

    @senorita

    INsyaAllah..DIa mmg baik pun..Tu yang heepy tuh..hhee


  4. Ahmad Syarif Says:

    @Fasihah Supian

    akekeke..
    yang kat sidebar tu kawan baik..


  5. Syuxer Says:

    sapa gerangan si gadis misteri itu...

    syi******?

    syiera?
    syiela?
    syikin?

    hahah..bertuahla bro dapat gadis idaman..semoga hubungan ini direstui dan ada kekuatan jodohnya...


  6. Ahmad Syarif Says:

    @Syuxer
    Namanya akan dibiarkan misteri wat masa sekarang..hehe..
    InsyaAllah, semoga hubungan direstui dan kekuatan jodoh. Amin.