Assalamualaikum^^

Hari ni, kelas aku sampai kol 11am jerk..Pas habis kelas, aku terus tidoq sebab tak tau nak wat apa memandang internet takdak..

Tiba2...Jeng3.., Aku terima lebih kurang 4 panggilan lebih kurang pukul 12.30pm and aku tak sedar langsung sebab ngah mimpi kambing panjat pokok nyior time tu..memang lena habesss~ hehehe..

And cek la sapa yang call.. Taddda~
"Missed call from Babydoll"
And aku tak balas pun missed call tuh..Kejam dak??
Lepas kol 3pm dia msg aku, and aku balas.
Dia ajak aku kluar and kol 5.30 aku ambik dia kat tempat kerja.

Pastuh, kitorang gie jalan2 kat Jusco. Aku teman dia belikan baju.
Lenguh jugak jalan ngan babydoll nie..hehehe..Tapi takpa, sebab aku seronok tgk gelagat dia nieh^^.Bila perut mula lapar2 manja, kitorang pun gie la kat foodcourt nun order nasi goreng pataya(aku tak pernah makan pun sebelum nie sebab mahal.hahaha).
Then continue beli baju. Si babydoll beli baju sehelai jer.Warna tu aku yang tolong pilihkan :)
Romantik kan??hehehe
pas dah letih, kitorang pun naik kete.

Masa dalam kereta nak hantar dia balik umah, aku tanya dia, apa perasaan atyn kalo aku tak angkat phone.
Perbualan tuh lebih kurang camnie:

Aku: Apa perasaan "Babydoll" masa saya tak angkat call petang tadi?
Babydoll: Bebal pun ada..nak marah pun ada..Orang nak call dia..dia tak angkat :(" Dalam suara lembut dan manja^^
Aku: Kenapa call saya?? Nak jumpa saya??
Babydoll: Ha laa..Nak jumpa dia laa..
AKu: RIndu la tue nak call banyak kali..
Babydoll: -diam pastu dia masuk topik lain- Esok babydoll gie tempat kerja baru naik bas 606 tau.

Hohohoo...

and ada satu lagi perbualan yang menarik. Tapi biarlah rahsia~ hohohoho..Jeles dak?? :)~

P/s:Masa dalam kete, si babydoll nie, duk bercakap jer manjang..Aku tak perlu pasang radio pun.Duk dengar jer dia cakap2 :)


p/s: Kita takkan perasan bila kita dipermainkan.. Sambungan y menyakitkan hati di sini:
http://sembangseposen.blogspot.com/2011/02/dipermainkan.html


Sila Komen..
Bestnya dapat baca komen korunk nanti :)
Menarik hadiah kat sini rupanya | Kamus Elektronik BI-BM
5 Responses
  1. bahaya ni....asyik dgn babydoll jer..muahahaa


  2. Ahmad Syarif Says:

    Huhuhu..
    Hampir tiap2 hari ajak kluar..
    I plak yang kena tahan sabar tak nak kuar.. hoho


  3. princess Says:

    answerr me honestlyy ya.. bro suke pbualan tu???


  4. Ahmad Syarif Says:

    Princess: Tak pasti..


  5. hmm..... sys fham. ... =)

    ops jap. i hve 2 account ne. princess n miss lovalista..