Ehem2..
Assalamualaikum semuaaaa(dalam nada murid2 masuk kelas).
Pekaba korunk2? Hope korang sihat, bahagia disamping orang tersayang..
Tak mo sedih2 ok..Janji?? :)



Otey, hari ni aku nak story pasal sesi
"Bicara HATI bersama Farro Avonufis".
Korunk mesti tak pernah dengar munyer an3?
Actually Cik Nue Rul Huda yang bagi tajuk tuh..


Kisahnya nyer cenggini..
Once upon a time..
the were two brothers..the big brother was Lee Min Ho3..
Aih, apa kena mengena Lee Min Ho3 ngan citer aku nieh..


Gini citernyer..Cerita dia tak pendek.Panjang jerk.kih3
Hari ni aku sedihhh sangat.. aku sedih sampai aku tertido..hahah


Aku luahkan perasaan aku kat cik Nue Rul Huda.
Aku cerita kat dia betapa aku sakit hati bila
Hati orang yang kita sayang still sayang kat orang lain.
tapi aku tak cerita siapakah gerangannya..


Perbualan tu bermula ngan:
"Cik Nue Rul, Makin lawa kamu sekarang ni yerkk?? :) "
And sampaila dia tanya aku samaada aku OK ker tak..
SO..

Aku jawab la yang aku ngah tak ok.
Story punya story, cik Farro Avonufis(susah gilak nak sebut nieh)
pun join perbualan kitorang.


Beliau berkata:
"hahahaha!!cik nue rul nehh..one way haikal..awk biar die rnduu awk..break jap..die nk mase kn??bg die mase laaa..xpyh kua2..awk pn thn la cket rndu tuh..haha..biar die trase cket tnpe awk..

kdg2 org ble die khilangan bru trase pentingnye sum...1.."



And satu lagi:
"awk xpyh entertain die sgt bleyh??ckp bz ke..mmg pOmpuan prlu comfOrting..tp klu die hrpkan itu je dr awk xpyh laa..awk pn sket ati..jual mhal cket..blaja dr nue rul eh!!hahahaha!!"



Aku pun terfikir beberapa jenak.

MUNGKIN BETUL KATA BELIAU

So sekarang ni aku cuba elakkan diri aku tuk jumpa dia
dalam masa beberapa hari nieh.


Sebabnya,
Aku akan sakit hati bila jumpa dia
dalam masa terdekat nie.


banyak sebenaqnya aku nak citer
Tapi takder ilham plak..hahaha..
Sampai setakat ni jer la dulu..
Sob3 :'(




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Thanks Cik Nue Rul, Cik Farro and Cik Eda Not Net ..
Korunk dah menceriakan aku hari nieh
Love u Allz..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Huda Eda

Comey jugak korunk ni yerk..heheh.
Gambar Farro takder.Dia tak ske publicity kowt..

p/s: I cakap ngan Nue rul jer, mesti eda not net ada..isk3.. :p


cinta bertanya pada persahabatan....
"kenapa engkau harus ada ketika aku sudah melengkapi semuanya
persahabatan menjawab aku ada saat semua terluka karena cinta... "






Sila Komen..
Bestnya dapat baca komen korunk nanti :)
Menarik hadiah kat sini rupanya
6 Responses
  1. Musykil naper perkataan 'cik' dipotong disitu...hehehe..
    Betul ckp farro tu..kena jual mahal sket..Biar dia rasa kehilangan sket..hehehe


  2. SiFuNoVa Says:

    hehehe..jgn emO2 daa okayyy..pape pn awk still ade kwn2 awk.. =)


  3. SiFuNoVa Says:

    cik kne ptOng sbb ptOtnye mrs. hahahaha!!


  4. Ahmad Syarif Says:

    Eda: Perkataan cik tu dipotong sebab ada tambahan not net..hahaha

    Sifunova: Otey

    Thanks semua..Terima kasih..and thank you^^


  5. Ahmad Syarif Says:

    Terharu nieh..hahahaha


  6. hahaha...ngada lah farro!