Assalamualaikum dan salah sejahtera seemmmuaaahh... hehe


APa khabar Malaysia?Sihattt??? :)
Hope2 korang hepi disamping keluarga and orang tersayang.

Korunk2 semua, hari ni aku nak story pasal kisah aku sket..
Kisah ni bermula 4 hari yang lepas(4hb January 2010) di mana aku kenal ngan sorang gurl.
Gurl ni cantik manis, comel dan suara dia lembut. Aku panggil dia babydoll.

BABYDOLL^^

Aku mula2 kenal dia melalui facebook and lepas seminggu kenal camtu, kitorang jumpa.Aku ambik dia kat tempat kerja and aku ajak kawan aku sorang tuk teman. Kitorang sesat time nak ambik dia tau.

Nak dipendekkan cerita, 3 hari berturut2 kitorang keluar sama2.Aku sebagai driver jerk.And kawan aku yang selalu duk borak2 ngan babydoll memandangkan aku focus kat jalan raya tu ha..
And aku perhatikan babydoll tu mula jatuh hati kat kawan aku(Remy bukan nama sebenar).
Pada masa yang sama pulak, aku pun cam mula jatuh hati kat si babydoll tersebut.

Semalam(8hb January 2010), kitorang sama2 sambut besday dia kat umah. Aku dapat perhatikan pandangan babydoll tersebut kat Remy. Hati aku rasa cam sakit.. jeles sangat..
Tapi aku tak tunjukkan.


Hari ni, babydoll tersebut ajak aku kluar lagi. Setiap kali dia ajak aku kluar, mesti dia nak si Remy ada sekali.Aku dapat rasakan yang babydoll tersebut ajak aku keluar semata2 dia nak jumpa ngan Remy.. :'( Sedih kan??

Ketika aku menulis cerita nie,aku tengah bermesej ngan babydoll tersebut, and dia selalu tanya pasal Remy kat aku...
hati aku rasa sayu sangatt..


Korunk bayangkan cenggini la.Korunk keluar ngan pakwe/awek korunk.Tapih..pakwe/awek korunk ni cakap pasal laki/gurl lain.Dia wat korunk cam tempat luahkan perasaan jer.Sedangkan pakwe/awek korunk tau yang korunk sayang kat dia. Sakitnya hati kan??

p/s: Petang ni aku kuar ngan dia..aku tak tau nak buat apa..hati ni rasa tak sedap and sakit ..Dia bersama ngan aku semata2 kerana Remy.. Bayangkan situasi aku sekarang nie..

Hati aku cam tak tenteram sangat2 sekarang.
Aku rasa aku tak patut bersama ngan dia sebab aku akan terus sakit hati.
Lepas hari isnin nanti. aku akan cuba lupakan dia ngan mem'bz'kan diri dengan bender2 lain.

Selepas kau pergi
Tinggallah disini ku sendiri
Kumerasakan sesuatu
Yang t’lah hilang di dalam hidupku

Dalam lubuk hatimu
Ku yakin kaupun sebenarnya tak
Inginkan lepas dariku
Tahukah kau kini ku terluka

Bantu aku membencimu
Ku terlalu mencintaimu
Dirimu begitu…
Berati untukku…





aku betol2 sedih sekarang nie




Sila Komen..
Bestnya dapat baca komen korunk nanti :)
Menarik hadiah kat sini rupanya | Kamus Elektronik BI-BM