Assalamualaikum dan selamat pagi semua!! ^^


Cepat sunnngguh masa berjalan.
Tak tunggu rasa cepat.
Bila tunggu rasa lambatttt jerrr.. kan3?


"Lamanyer nak cuti exam~ (sambil wat muka sedih)" - sebelum cuti
"weehh!!! dah cuti beb!! cepat giler!!(sambil wat muka excited)" - bila dah nak cuti



Masa is time

Tup2, hari ni da hari khamis. Last paper final exam aku..
Tak sedar plak..dah nak sem 5 aku rupanya.
Jadi, esok bermulalah semester break aku selama...


3 M.I.N.G.G.U


3 minggu okay..bukan 3 bulan, 2 bulan..
Kalau cuti lama2, sempat aku pergi Hawaii ker..Mexico kerr..Switzerland ker..
Leh gak tengok awekz2 and binatangz2 kat sana..

Papepun.asalkan aku dapat cuti sudeyhhh.. Nak balik ganu wooo..
leh usha awek2 ganu..
leh cuci2 mata, cuci minda kat sana..
Minda yang cergas, datang dari mata yang sihat.. =.="

and yang penting, dapat peluk budak2..Yeazzzaaa~

Budak2 kat umah sana nun, ni pesanan abg

"Abg balik, siap la korunk semua aku lammmbung2 korunk..muahahahhaa"

jadi, kalau taknak kena lambung, sentiasa la berlakon tengah tido okay..


ZZzzzZZzzz.Tidoq2~

p/s : Jumaat malam insyaAllah aku bertolak balik ganu.
p/s: Kali ni balik ngan bas, tak balik ngan kete "ferrari". Jimat minyak sket~


Sila Komen..
Bestnya dapat baca komen korunk nanti :)
Menarik hadiah kat sini rupanya | Kamus Elektronik BI-BM
2 Responses
  1. apik pehe Says:

    hehe..ati2 pulang ke kampung tu..hehe


  2. Ahmad Syarif Says:

    @apik pehe

    bereh boh..mekasih..hehe :)