Assalamualaikum pakwe2, awek2 semua..
Gedik2, comel2 semua...
pekaba??
hopefully sihat2 jer..takmo mucuk2..hahaha


Hari ni aku nak kongsi tips tuk pakwe2 mat pondan luar sana nun...
Cara2 nak buatkan awek korunk geram kat korunk. muahahah..
Cara ni bleh gak tuk usik2 manja kawan2, mana2 girl atau mak nyah yang korunk nak approach.


Contoh 1
"Tolong!!!Tolongg!!!"
"Kenapa???Ada masalah ker??"
"Cantiknyeerrr awek depan tuuu sayangg..kan?"


Contoh 2
"Sayang, kirim salam kat awek tu plish"
"Pg la kirim salam sendiri!!!!"
"Pegi la kirim salam, cakap pakwe nak kenal"



Contoh 3
"Abg minat la kat awek tu"
"Pergi la kat dia kalau nak sangat!!"
"Jom la pergi skali.."



Contoh 4
"Saya akan ingat sampai mati!!!"
"Jangan la ingat slalu, nanti abg rindu, syg ada tampal gambar abg kat bilik x?"

atau

"Ingat2 la abg slalu, takut terlupa jer nanti.lalala~"



Bukan awek saya



Contoh 5
"Abg dengar tak nie!!!"
"Tak dengar la, meh dekat abg, bisik kuat2 sket..
suara cyg comel sangat la"


Contoh 6

"Takmao kawan ngn abg!! wekk~"
"Jom kita kawan ngan roomate cyg, sampaikan salam kat dia tau"


Contoh 7
Kalau awek korunk bebel,cakap camnie:
"Bestnya sayang nyanyi..Ulang balik boleh?"



Last skali, awek tu akan cakap..

GERAMMMNYAAA KAT AWAAK!!
NAK MAMPUS YER!!!
Rasa cam nak tumbuk2 jer!!!


Ok,maknanya dah berjaya la tue..muehehehehehe..

Tapi, kalao korunk kena penumbuk sebijik, jangan salahkan aku plak..
Mungkin timing tak kena la tue.. Jangan lupa pujuk lak pastu wokeh!

Nak gie kelas jepun plak nie..
Jumpa lagi~



p/s: It's hard to forget someone who gave you
so much to remember


Sila Komen..
Bestnya dapat baca komen korunk nanti :)
Menarik hadiah kat sini rupanya | Kamus Elektronik BI-BMhttp://sembangseposen.blogspot.com
8 Responses
  1. heh...nak try laa skali..hehe


  2. sHadHiya Says:

    ko mmg senget la eqal.. i like.. :)


  3. Ahmad Syarif Says:

    @syarafi

    lepas try tips nie, hantar laporan kat aku..nak wat statistik nie..hahaha


  4. Ahmad Syarif Says:

    @Shadhiya

    idea datang dari pengalaman dan anjakan paradigma yang melampau2.. hau3.


  5. lol..... kalau sis kena cmnii.. HAHA... kantoii la org tu kalau dia x pjuk balik ! huee~


  6. Ahmad Syarif Says:

    @miss lovalista
    huahahaha..nak manja2 apa salahnya~ cweet gitew~


  7. Mizz Nur'Yum Says:

    hahahha teruk nya. . tapi tak boleh tahan baca Contoh 1,4 n 6. . sure kalau kena memang nak bagi penumbuk 2 biji. . hahah


  8. Ahmad Syarif Says:

    @mizz Nur'Yum

    hahaa..Penumbuk laju2 dua biji..

    p/s: baru perasan, ada dua kali contoh 5.. so maknanya, 1,4, n 7.. hehe