Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca semua.
Hopefully korunk sihat2, takder sedih2, sakit hati or kecewa wokeeyy.

Dalam dunia ni, kita saling memerlukan orang lain.
Kita tak mampu hidup dengan bahagia kalau kita duk sorang2.
Korunk mesti pernah duk sorang2 kan?
Ada rasa bahagia x? Mesti tak arr!

But if ada kawan2 sekeliling life ni mesti seronoknyer pun..
Ada tempat mengadu..ada tempat luangkan masa together2.
And tempat tuk jadi telinga korunk. Ada jugak masa nak wat giler2 korunk tuh.



Dalam persahabatan, turun naik tu perkara biasa..
Sekejap kita baik, sekejap kita gaduh.


"Kita akan bergaduh dengan orang yang kita rapat"


Aku rasakan bender tu betol. Because dalam perhubungan mesti ada perselihan faham.
Ada jeles, ada tak puas hati dan sifat2 negatif lain. Btol kan?

Bergaduh kadang2 membawa manfaat if kita pandai selesaikannya.
Sebabnya kita tahu apa yang patut kita ubah tuk jadi lebih baik.


"Kita akan kenal seseorang sekiranya kita bergaduh dengannya"

Jika kita nak perbaiki diri, dengarlah kata2 dari musuh kita


"Kata2 yang paling jujur adalah daripada musuh kita"


Walau apa pun yang berlaku,
Hargailah setiap persahabatan yang ada keyh..
caaaaayyyyuunnkkk korunk.
^^


Sila Komen..
Bestnya dapat baca komen korunk nanti :)
Menarik hadiah kat sini rupanya | Kamus Elektronik BI-BM
http://sembangseposen.blogspot.com
9 Responses
  1. SiFuNoVa Says:
    This comment has been removed by the author.

  2. Ahmad Syarif Says:

    @sifunova

    camner leh penat berkawan nie??
    did something happened ker?huhuhu


    p/s: Nama sebenar dirahsiakan..huhu


  3. SiFuNoVa Says:
    This comment has been removed by the author.

  4. sHadHiya Says:

    ermm.... lebih senang berkawan dr berdua..pape pun, aku syg kamu teman :)


  5. Ahmad Syarif Says:

    @sifunova

    hehehe..tak pernah exposed pun sebenarnya..


  6. Ahmad Syarif Says:

    @shadhiya

    Sayang kamu juga teman^^


  7. doh bila nak gaduh plop ngan aku??


  8. Ahmad Syarif Says:

    @Pendamba Mawar

    Ngah terasa hati ngan mu ar nie..
    fb mu aku cari dok jupe pa ceroh..
    rohok2