Assalamualaikum kawan2 semuaa...


Amacam raya cina baru2 nie? G honeymoon x?
Meh nak citer, raya cina hari tu, company aku cuti seminggguuu woooo...Lama wehhh.
Sampai aku xtau nak buat apa.Duk umah, tido jer manjang..Ahaks..

Bila cuti lama then masuk kerja, rasa semangat gituuu.
Duk umah lama2 jadi anak gadis, bosan juga...ishhh.
Hah, ni aku nak bagitau, balik jer office, aku dapat bender nieh hah.
Zasssss..
 
 .
.
.
.
 

Angpowwwww yawww~

Korang hade ?? hak3..
Yang atas tu RM5, yang bawah tu RM20...
Waaaa..da bleh wat downpayment kete Mercedes nieh!! =.="



Sila Komen..
Bestnya dapat baca komen korunk nanti :)
http://sembangseposen.blogspot.com
3 Responses
  1. Nurul Asfiza Says:

    wah... last update 2014 feb? hee... dah bersawang nih...


  2. Ahmad Syarif Says:

    huhu...
    Dulu time study jer rajin update blog. Bila da keje and kawin, x update da.


  3. Dewi Aja Says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)