Assalamualaikum dan salam sayang semua!
(sambil kenyit mata bajet comel)


Dalam dunia blog ni kan..
ramai jer blogger2 yang join contest tuk dapatkan hadiah free..
Yer la, menulis pun leh dapat hadiah..sapa takmaw woo..
Idea yang keluar dari paradigma tu sesuatu yang berharga gituuw~

Haaaaaa~

Kali ni aku nak wat post pasal giveaway dari beta.my.
Sebelum ni mmg aku tak pernah langsung nak join2 contest camnie..
Kalau dapat awek ker..Dapat kahwin free ker..
Dapat kahwin lari ker..opsss~ tersasyul~
Memang sebelum contest tu mula, aku da join lama daaa..
(bujaaangg biasa la..sebut pasal awek saja~ agaga!)

----------------------------------------------------------------
Sapa nak SAMSUNG GALAXY SII PERCUMA??
Baling laptop korunk skarang!!hua3!!
----------------------------------------------------------------

Bukan apa, cuma aku risau ada yang terus mengalah bila tau aku join contest2 camtu..
Ni 1st time aku join contest camnie..
Xkira xkira!!! Nak join jugak!!
So kepada pesaing2 luar sana, sila menitiskan air mata sekarang!!


Ni antara sebab aku nak dapatkan Galaxy S II


1. Nampak lebih cool dimata awek2 beta.my.
2. Henset y cukup stail and powerfull. Memang bergaya pegang henset nieh!
3. Nak ambik gambar comel2 aku sendiri dan awek2 sekeliling.hau3.
4. Senang aku nk skodeng laptop ni haa(remote desktop).
5. Bleh update blog aku yang cuma hensem jer nie anywhere, anytime).
6. Aku peminat android and open source lain :)
7. Leh la slalu join contest dari Beta.my pasnieeee. yeahhhaaa~
8. Last skali..bender free...saper taknak oooo~.


Samsung Galaxy SII
percuma
Samsung Galaxy SII
percuma
Samsung Galaxy SII
percuma
Samsung Galaxy SII
percuma
Samsung Galaxy SII

di tangan aku

Hallooo!!!Aku nak hadiah free!!paham x??!!

(berdasarkan org dlm gambar tu)

Contest ini dianjurkan oleh Beta.my & ditaja oleh Mynewshub

--------------------------------------------------------------------------------------------------
~ Kepada semua staf Beta.my yang comey2 dan hensem ~
Kalo blog ni jadi pemenang, leh kita lepak2 minum pasni sambil usha awek2 ngn gadget terbaru nieh..
amacam?? tu pun kalo blog nie menang.akekeke
(sambil merayu plisssh3)
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ok, tu jer lah yang aku nak update kali nie..
Jumpa laaaaggiiii~^^

Mekasih Beta.my,
Aku and contestant lain mmg sayang korang lah!!
muachhh3!! Wahahaha



p/s: Malam ni mimpi peluk cium Samsung Galaxy SII
p/s/s: Gatal tangan nak hadiah Samsung Galaxy SII percuma dari staff beta.my yang hensem and comey nieh




Sila Komen..
Bestnya dapat baca komen korunk nanti :)
Menarik hadiah kat sini rupanya | Kamus Elektronik BI-BMhttp://sembangseposen.blogspot.com
3 Responses
  1. puanbee Says:

    menggelabah nih tengok entri nih hehe


  2. Ahmad Syarif Says:

    entry puan bee pun apa kurangnya..
    jom kita tunggu sapa pemenangnya...
    :)


  3. sama2 kita nantikan sape pemenang bertuah tu...apepun gud luck